Colourcoat Silicon Base Mok

Prijs bij 36 stuks incl. 1 kleur opdruk: € 4,56 p/s
Model:  L12155NON

 Download opmaaksjabloon
Prijs:
Bij afname van 288 stuks is de prijs per stuk € 4,56 Bij afname van 504 stuks is de prijs per stuk € 4,04 Bij afname van 720 stuks is de prijs per stuk € 4,00 Bij afname van 1008 stuks is de prijs per stuk € 3,85 Bij afname van 2500 stuks is de prijs per stuk € 3,81
Gratis drukproef
Snelle levering
Uitsluitend TOP kwaliteit
Direct een prijs berekenen
Klanten geven ons een 9,1 

Vragen? Bel Koen
 023 - 205 20 15
 info@bedrukte-mokken.nl
Bereken uw prijs
Stap 1: Kies het aantal opdrukkleuren
Opdruk op 1e zijde:
Opdruk op 2e zijde:

Hier kiest u het aantal kleuren van uw opdruk en of u optioneel de tweede zijde van het artikel wenst te bedrukken.

Stap 2: Kies het aantal
Kies staffel: of kies afwijkend aantal:
Aantal Totaal Prijs p/s
288 € 1.313,28 € 4,56
504 € 2.036,16 € 4,04
720 € 2.880,00 € 4,00
1008 € 3.880,80 € 3,85
2500 € 9.525,00 € 3,81

Kies in deze stap het aantal stuks dat u wenst af te nemen. Let op: hoe hoger het afname aantal, hoe hoger de kortingen. Door de verpakkingseenheden kunnen de aantallen in de staffel niet mooi rond uitkomen. Dit heeft te maken met de manier waarop artikelen verpakt worden. Als u van plan bent 100 stuks af te nemen, dan is het voordeliger om dit te verhogen tot 108 stuks. Zodoende geniet u een hoger korting op het afname aantal.

Stap 3: Upload uw logo/ ontwerp
      


Upload hier uw logo/ ontwerp. Indien u beide zijden wenst te bedrukken, dan kunt u 2 verschillende bestanden uploaden. Indien het uploaden van uw bestanden niet lukt, dan kunt u deze gerust even per email naar ons toesturen. U kunt intussen gewoon uw bestelling afronden zonder het uploaden van uw logo. Uiteraard ontvangt u vooraf nog een drukproef. Hierop krijgt u een goed idee hoe de bedrukking er straks uit komt te zien.

 

Totaal prijs

Colourcoat Silicon Base Mok

Exclusief € 34,99 verzendkosten (incl. breuk risico verzekering).
Verwachte leverdatum:  

Levertijd is indicatief en is afhankelijk van de beschikbare voorraad en snelheid waarmee de bestelling gereed is voor productie. Sneller nodig? Bel 023‐302 02 82 en vraag naar de mogelijkheden!

Voeg een extra kleurtje toe aan uw mok met onze stijlvolle siliconen onderzetters. De onderzetters passen aan de onderkant van de stapelbare mokken en zijn beschikbaar in verschillende heldere kleuren. Stapelbare mok met een pantone matchende kleur die niet zal vervagen tijdens het printproces. De binnenkant van de mok blijft wit. De onderkant van de mok kan ook in 1 kleur gedrukt worden, extra kosten zijn van toepassing. Verkrijgbaar met Gloss, Matt of Neon Finish. Voor een Metallic finish, zie onze Medal mok.
Specificaties
Bijkomende Informatie De onderkant van de mok, zonder de onderzetter, kan ook in 1 kleur bedrukt worden, extra kosten zijn van toepassing.
Alternatieve verpakking Witte presentatiedoos voor 3 mokken, met raam.
Bedrukbaar oppervlakte 170 x 60mm
Kleur Glossy en matte afwerking in elke standard pantone kleur. Standaard neon kleuren zijn groen, geel, oranje en roze, ook verkrijgbaar in glossy en matte afwerking.
Materiaal Keramiek
Manier van bedrukken Zeefdruk
Snelle service mogelijk
Ingredienten
Levertijd 15 werkdagen na goedgekeurde drukproef
Gemaakt in UK
Minimum Bestel hoeveelheid 288
Aantal per doos 72
Details van de verpakking TBC
Advies Door de specifieke aard van dit product, raden we aan om deze met de hand af te wassen. Voorzichtigheid tijdens het gebruik van metalen voorwerpen aan de binnenkant van de mok is geboden, om de bruikbare levensduur van het product te maximaliseren. Hoewel deze mok magnetron veilig is, kan langdurige verwarming het oppervlak beschadigen. Was de mok af voor gebruik. De onderzetters zijn niet vaatwasserbestendig, en moeten met de hand worden gewassen. Gebruik de onderzetters ook niet in een magentron.
Maat De gemiddelde afmetingen zijn 93mm hoog x 81mm diameter. Let op de mokken kunnen onderlings iets variëren in formaat en deze afmetingen gelden alleen als richtlijn.
Standaard verpakking bulk verpakt
Gewicht 306g
Prijs op basis van Standaard
Prijs is inclusief Glossy en matte afwerking