023 205 2015    info@bedrukte-mokken.nl   Spoedje? 1-3 dagen!

Retouraanvraag

U wilt een product aan ons retourneren. Kijk in onze Algemene Voorwaarden voor alle details betreffende uw Recht op retour.

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening zoals u die ervaren heeft. Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht via de e-mail aan de afdeling klantcontact door te geven. Dit kan per e-mail, regulier post en/of telefonisch. Onze medewerkers van de afdeling klantcontact zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen. Daarnaast zijn wij lid van Stichting Weshop Keurmerk. Mocht u niet tevreden zijn dan verwijzen wij u naar de geschillencommissie van dit keurmerk.

Onze gegevens:
Bedrukte-mokken.nl
Amstel Printing Group
Leidsevaart 594 
2014 HT Haarlem
info@bedrukte-mokken.nl

KvK: 34276138
BTW: NL1911.44.800.B01
023 - 302 02 82

Na ontvangst van uw klacht ontvangt (middels onderstaand formulier) van ons een bevestiging. Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen. 

Retourneren
Wanneer u van Bedrukte-mokken.nl een product ontvangen heeft maar u wilt afzien van de koop, kunt u dit retourneren. In het kader van de Wet Kopen op Afstand heeft u als consument een afkoelingsperiode van 14 dagen waarin u het product zonder opgaaf van reden kunt retourneren. Dit geldt echter niet voor maatwerk-producten. Maatwerk-producten zijn producten die voor u bijvoorbeeld gepersonaliseerd zijn door de bedrukking van uw logo.

Indien u het volledige aankoopbedrag terug wilt onvangen, dient u het product in orginele staat (indien mogelijk) en verpakking te retourneren. Het product mag niet beschadigd zijn en u dient het pakket op goede en degelijke wijze terug te sturen. De verzendkosten die door u gemaakt zijn worden niet vergoed bij retourneren.

Retourneren hoe werk het?
U vult hieronder uw gegevens in betreffende de bestelling. Zodra wij uw retouraanvraag hebben ontvangen zullen wij u direct nadere instructies sturen. Wij zullen u per email op de hoogte houden over uw retouraanvraag.

Uw gegevens

* Voornaam:


* Achternaam:


* E-mail adres:


* Telefoon:


* Bestelnummer:


Besteldatum:

Product informatie & Reden van retour

* Product:

* Model:

Aantal:
* Reden van retour:
Product is geopend:


Fout(en) of andere opmerkingen:
Voer de onderstaande code in: