Hoe werkt het?

In 6 stappen uitgelegd:

  1. Kies uw mok, glas, of ander artikel uit
  2. Plaats uw bestelling
  3. Stuur ons uw logo per email
  4. U ontvangt een digitaal voorbeeld (de drukproef)
  5. U geeft hierop uw akkoord (of niet en wij passen het aan)
  6. U heeft uw artikelen binnen 2-3 weken bedrukt in huis!

Prijzen op de website:

De standaardprijzen op de website zijn inclusief opdruk van 1 kleur aan 1 zijde (maximaal formaat 5 x 5 cm.) en exclusief BTW.


Kwaliteit van de opdrukken:

Bedrukking op PORSELEIN is krasvast en vaatwasmachine bestendig. 

Bedrukking op GLAS is krasvast maar slechts afwasbestendig.


*M.u.v. Magic mokken; deze zijn afwasbestendig.

In de basis zijn bedrukkingen op glazen afwasbestendig en bedrukkingen op porselein vaatwasbestendig (*m.u.v. Magic mokken; deze zijn afwasbestendig). Daarnaast kan er geen 100% garantie worden afgegeven op de slijtvastheid van onze bedrukkingen. Het gebruik van bepaalde wasmiddelen, de intensiteit van het gebruik en het aantal wasbeurten hebben sterke invloed op de levensduur en slijtvastheid van de bedrukking.

Minimale afname:

De minimale afname bedraagt 36 stuks per artikel.

 Wij hanteren een meer- of minderleveringspercentage van 10 %, uit een afwijkend afleveraantal kan derhalve geen enkele claim voortvloeien, ook geen verplichting tot nalevering.Afname van aantallen >1500 stuks:

Bij afname boven de 1500 stuks, adviseren wij u om met ons contact op te nemen voor een prijsafgifte op maat. Dit kan namelijk voordeliger uitvallen.

Kleurverschillen:

De door u opgegeven PMS kleuren proberen wij zo goed mogelijk te benaderen. Bedrukte-mokken.nl hanteert een marge van 10% qua toegestaan kleurverschil.Levertijd:

De standaard levertijd is circa 2-3 weken na goedkeuring van het artwork.

Herhalingsopdrachten:

Bij herhalingsopdrachten bedraagt de levertijd circa 2 weken na de besteldatum. Voor herhalingsopdrachten is namelijk geen mailproef meer noodzakelijk en kan derhalve direct met de productie worden aangevangen. Wij verzoeken u bij herhalingsopdrachten een model van de eerdere levering mee te sturen, wij kunnen dan de eventuele afwijkingen tot een minimum beperken.

Aanleverspecificaties van het artwork:

Voor full colour opdrachten of meer dan 4 kleuren, geldt een minimale levertijd van 4 weken.

Bij voorkeur ontvangen wij uw artwork digitaal, wij kunnen overweg met de volgende bestanden, PDF, EPS, CDR of AI.
Afbeedlingen graag aanleveren in JPEG of TIF (resolutie minimaal 300 dpi). Graag teksten om te zetten naar letter contouren. Indien dit niet mogelijk is moeten de gebruikte lettertypen (voor PC) meegeleverd worden.

Bij fullcolour afbeeldingen kan het noodzakelijk zijn 1 of meerdere steunkleuren te gebruiken; indien dit het geval is zullen wij u hierover direct informeren en een exacte prijs afstemmen.

Wij gebruiken een 39 puntsraster.

Bij het gebruik van fullcolour afbeeldingen met rasters is het nodig een rasterpunt beneden de 15% naar 15% brengen en alles boven de 85% terug te brengen naar 85% (onder de 15% valt het beeld weg en boven de 85% loopt het beeld vol).

Zijn er onduidelijkheden, neem gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag uw vragen binnen 2 uur!

Met vriendelijke groet,

Team Bedrukte-mokken.nl
Amstel Printing Group
Kattegat 50F
9723 JP Groningen
info@bedrukte-mokken.nl

Telefoon:        +31 (0)23 - 205 20 15
E-mail:            info@bedrukte-mokken.nl